Η σειρά των γαλβανισμένων βιομηχανικών περιφράξεων της εταιρίας ΣΤΑΛΓΟΥΕΛΝΤ Α.Ε., κατασκευάζεται από μεταλλικά πανέλα με την μέθοδο της αυτογενούς ηλεκτροσύντηξης, προσφέροντας την απαραίτητη ακαμψία αλλά και ασφάλεια που απαιτείται από την περίφραξη ενός χώρου. Οι γαλβανισμένες βιομηχανικές περιφράξεις τύπου ΣΤΑΛΓΟΥΕΛΝΤ εφαρμόζονται σε ένα μεγάλο πλήθος οικοδομικών και βιομηχανικών έργων.

Η ΣΤΑΛΓΟΥΕΛΝΤ Α.Ε. κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών σχαρών - γραδελάδων (Hλεκτροσυντηγμένες, Πρεσαριστές, INOX, GRP) ακολουθώντας τα αντίστοιχα διεθνή πρότυπα ποιότητας και δοκιμών. Ειδικότερα οι Ηλεκτροσυντηγμένες καθώς και οι Πρεσαριστές μεταλλικές βιομηχανικές σχάρες τύπου ΣΤΑΛΓΟΥΕΛΝΤ (γαλβανισμένες εν θερμώ) καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών σε ευρείας κλίμακας οικοδομικά και βιομηχανικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Βιομηχανικές Πόρτες (Μονόφυλλες, Δίφυλλες, Συρόμενες), Περιφράξεις τύπου ΟΣΚ καθώς και Γηπέδων, Σκάλες και Σκαλοπάτια, Κανάλια, Σχάρες Φρεατίων, Ανεμόσκαλες με ή χωρίς κλωβό κ.α. είναι μερικές από τις Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές της εταιρίας ΣΤΑΛΓΟΥΕΛΝΤ Α.Ε. Η τελική τους επεξεργασία με τη μέθοδο του εν θερμώ γαλβανίσματος ή/και βαψίματος κρίνεται απαραίτητη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να διαθέτει όλα τα ποιοτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται από τις συγκεκριμένες Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές.
 

STAHLWELD NEWS

04-04-2016
Η STAHLWELD A.E. συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης DOMOTEC 2016

Η STAHLWELD A.E. (Βιομηχανικές Σχάρες – Περιφράξεις) θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης DOMOTEC 2016, 07-10 Απριλίου στο Metropolitan Expo.
Επισκεφθείτε μας στο Hall 4 Stand Α11.

27-02-2016
Η STAHLWELD A.E. συμμετέχει στη 33η Infacoma 2016

Η STAHLWELD A.E. (Βιομηχανικές Σχάρες – Περιφράξεις) θα συμμετέχει στη 33η Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, Infacoma 2016, από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.  Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 15, Stand 27.

13-10-2014
1η Συνέλευση των 28 εταιριών μελών του Ομίλου Lichtgitter GmbH

Στην έδρα του ομίλου Lichtgitter GmbH, στο Stadtlohn της Γερμανίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η συνέλευση των 28 εταιριών μελών του ομίλου.

08-06-2014
Η STAHLWELD Α.Ε. αρωγός στην προσπάθεια του Neue Schule Athen

To ιδιαίτερο ενδιαφέρον της STAHLWELD A.E. στον τομέα της παιδείας, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας όσο μπορούμε καλύτερο για τα παιδιά μας, υπογραμμίζει η χορηγική υποστήριξη του Neue Schule Athen.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ